Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са сред звездните семейства, към които

...
Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са сред звездните семейства, към които
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм или Виктория Бекъм - кой има повече пари

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм са измежду звездните фамилии, към които постоянно има огромен интерес. Всяка тяхна стъпка бива зорко следена от медиите и папараците.
 Ребека Лус след признанията за аферата с Дейвид Бекъм
Ребека Лус след признанията на семейство Бекъм

Отново ненавиждана и обичана

Покрай документалната поредност за живота и кариерата на футболиста - Beckham, още веднъж доста се заприказва за двамата. Просто тъй като от нея разбрахме някои детайлности, които досега не бяха оповестявани от двамата.

Покрай всичко това от Marca са си създали труда да схванат кой от двамата в действителност има повече пари. И не е огромна изненада, че Дейвид Бекъм носи доста повече пари у дома от брачната половинка си.
 Снимка 636537

Състоянието на 48-годишният футболист се прави оценка на 450 милиона $ . За дългата си кариера на терена, минала през тимовете на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Милан, ПСЖ и Лос Анджелис Галакси Бекъм е съумял да натрупа впечатляващите 800 милиона $.

Като тези пари не са дължат единствено на високите заплати, които е получавал от клубовете, в които е играл, само че и на спонсорските покупко-продажби с компании като Armani, Gillette, PepsiCo и adidas. Но още повече пари Дейвид Бекъм стартира да печели след отдръпването си от футбола през 2013 година
 Дейвид Бекъм и спомените, които желае да изтрие - какво разкри футболистът в Beckham
Кога хората са заплювали Дейвид Бекъм по улиците

Тъмната страна на футбола

Той основава компанията DB Ventures, през която минават освен всички спонсорски договори, които продължава да има, само че и бизнесите, в които влага. Като например уискито му Haig Club. През предходната година той продаде 55% от компанията, което му донесе 230 милиона $.

Не е ясна каква е инвестицията му в Интер Маями, само че тази година клубът бе оценен на 1.5 милиард $. Виктория Бекъм , от своя страна, се е посветила на модата и нейното положение се прави оценка на 70 милиона $ .

Модната ѝ компания Victoria Beckham се развива повече от добре, като през 2022 година годишните облаги са били в размер на 71 милиона $. И по този начин излиза, че общото им положение е около  514 милиона $ , според Sunday Times Rich List.
 Когато Дейвид Бекъм хване Виктория Бекъм в неистина за Rolls-Royce
Когато и Дейвид хване Виктория в неистина

Футболистът стои крепко стъпил на земята

Немалка част от парите си семейство Бекъм влага в недвижими парцели по света - 88 милиона $. Най-скъпият им парцел се намира в Лондон и коства 37 милиона $. Освен това те имат пентхаус в Маями, ранчо в Котсуолд, два жилището в Дубай, единият от които в Бурж Халифа, написа Marca.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР